Bärgning dygnet runt – hela året

Bilbärgaren i Funäsdalen

Din lokala bärgningsspecialist

Bilbärgaren i Funäsdalen, under ledning av familjen Hillhage, är ditt första val för snabb och tillförlitlig bärgning dygnet runt, hela året. Med över 5 decennier erfarenhet inom branschen erbjuder vi en rad tjänster, inklusive vanlig bärgning, lättare tungbärgning, låsöppning och starthjälp.

Vi har kapaciteten att hantera uppdrag över hela Härjedalen, Jämtlands Län och till och med Sör Tröndelag i Norge, tack vare våra fullt utrustade bärgningsbilar och engagerade team. Vi är stolta över att ha samarbeten med alla större försäkringsbolag och att alltid erbjuda persontransport vid behov. Din trygghet på vägen är vår högsta prioritet.

Vi står vid din sida, dygnet runt

Bärgning av ett fordon innebär att flytta det till en säker plats för att minska risken för andra fordon på vägen. Oavsett fordonets skada kan vi på Bilbärgaren i Funäsdalen alltid utföra bärgningen.

Med hjälp av vår omfattande erfarenhet och vår flotta av bärgningsbilar, kan vi effektivt bärga ditt fordon och transportera det till en säker plats, oftast en verkstad. Vår tjänst är tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året, vilket innebär att vi alltid finns här när du behöver oss mest.

Kontakta oss